oie_transparent.png
oie_transparent (2).png
 

schoonheidssalon soest gezichtsbehandeling microneedling bindweefselmassage kruidenpeeling schoonheidsspecialist massage epileren verven ontspanning harsen huidverbetering henna schoonheidsspecialiste mintenz salonne pro

media-studio.edited-file-name.jpg
image1.jpeg
nieuw spa 6.jpg
Salon LisaVisage...jpg

Schoonheidssalon LisaVisage

Welkom op de website van Schoonheidssalon LisaVisage. In mijn schoonheidssalon in Soest werk ik met veel passie en plezier om voor mijn klanten de beste resultaten en een ontspannen beleving neer te zetten. Met de uitgebreide productenlijn van SalonnePro Amsterdam is voor elk huidtype een juiste behandeling mogelijk.

Of u nu kiest voor een resultaatgerichte gezichtsbehandeling of een anti-aging bindweefselmassage, voor een goede verzorging van de huid en deskundig advies bent u bij Schoonheidssalon LisaVisage in Soest aan het juiste adres.

Neem rustig een kijkje op mijn website, hier vindt u alle informatie over de behandelingen die ik aanbied. Het is zelfs mogelijk direct een afspraak in te plannen. In de webshop is het mogelijk direct de producten aan te schaffen die ik aanbied in de salon. Heeft u vragen of wilt u contact met mij opnemen? Op de contactpagina vindt u alle gegevens die u nodig heeft.

Ik kijk ernaar uit u te mogen ontvangen in mijn salon.     

 

- Lisa

Online agenda

Wilt u langskomen voor een van de behandelingen? En wilt u weten wanneer de eerste plek beschikbaar is? Kijk in de online agenda en plan direct uw eigen afspraak in.

Klik hieronder om naar de online agenda te gaan
LisaVisage

Webshop

Koop makkelijk en snel uw favoriete producten in de webshop. Hier vindt u alle producten van SalonnePro, Mintenz en wie weet binnenkort nog meer...

Klik hieronder om meteen naar de webshop te gaan